Finn en vän

Söker Du en kompis, vän eller livskamrat – någon att resa med, promenera med, spela bridge med eller en vän i största allmänhet. Eller någon att tycka speciellt mycket om. Annonsera i ”Finn en vän” så har ni chansen att träffas.

Läs igenom, fyll i och skicka in kupongen du finner i tidningen. Vi kan avböja olämpliga annonser och förkorta vid behov. Annonstexten får vara max 50 ord. Avsluta med signatur, t.ex. ”Ensam”. Registreringsnummer sätter vi dit. Ditt namn utlämnas inte och Du garanteras anonymitet. Senast fem dagar innan utgivningsdag måste vi ha annonsen och adressen är: Finn en vän, 598 80 Vimmerby. Totalkostnad för annonsering är 50 kr, som bifogas kontant vid beställningen.

Om Du vill svara på annons: Lägg svaret i ett kuvert. Skriv signatur och registreringsnummer på kuvertet. Lägg ditt svar samt ett ostämplat brevporto i ett ytterkuvert och skicka det till: Kontaktsvar, 598 80 Vimmerby. Ditt svar skickas i ett annat ytterkuvert till annonsören upp till en månad efter vi mottagit det.