• Pontus Helander och Mattias Carlsson. Foto: Chopp Event
  • Carina Perenkranz och Pontus Helander är proffs på revyer i Norrköping. Foto: Kajsa Nilsson

Sprakande nyårsrevy

Under januari intar revyn Trampa i Klaveret Flygeln i Norrköping. –Vi vill göra en revy med sång, dans och humor. Folk behöver skratta, säger Pontus Helander, ägare av Chopp Event.

Chopp Event har producerat revyer i 15 år och nu är det dags igen. Den 9 januari har Trampa i Klaveret premiär och det bjuds det på fyra föreställningar under januari. Pontus Helander avslöjar att revyn inte har någon röd tråd, utan att den handlar om allt från föräldrauppfostran och Putin till rasism och idioti.

Stora namn

För tillfället jobbar Pontus Helander med Sound of Music som slutar i början av januari. Pontus Helander kände att han ville hitta på något annat roligt när Sound of Music är över, så han frågade Mattias Carlsson, Carina Perenkranz och Maria Olofsson om de ville göra en revy under januari. De har arbetat tillsammans tidigare och alla kände att de var sugna på att jobba ihop igen. Även Uffe Holmertz och Tore Sergei Myklebust kommer att medverka i revyn.

Nu är ungefär hälften av biljetterna sålda, och innan julafton säljs biljetterna billigare till ett julklappspris.

–Biljetterna är en rolig julklapp att ge bort. Revyn passar stor som liten, så ta med hela familjen. Jag ser fram emot ett fullt hus och så ser jag fram emot att jobba med mina kollegor som jag tycker så mycket om. Det blir min julklapp, säger Pontus Helander.