• Stand up-showen "Omogna killar kommer till stan" med Patrik Larsson, Måns Möller och Özz Nûjen är tillbaka. Foto: Robert Eldrim

Skratt med rinnande snor - igen

De gjorde succé förra gången de kom till Norrköping och nu är det dags igen. "Omogna killar kommer till stan" och Özz Nûjen älskar det. – Att få skratta tillsammans med mina bästa vänner och med publiken ger en sådan härlig varm känsla.

Politiken och världsproblemen har han lämnat för ett tag. Under den här turnén ska han bara ägna sig åt sitt omogna jag i form av tramsiga sketcher och roliga skämt. Hans kompanjoner Måns Möller och Patrik Larsson är med även denna gång.

Östgötsk premiär

Showen, som heter "Omogna killar kommer till stan", har premiär i Norrköping på Flygeln den 6 november. Den 23 november är det Linköpings Forumteater som har den äran att visa det omogna som killarna har att bjuda på.

– Omoget är det rätta ordet, säger Özz Nûjen och skrattar.

Med det menar han att de driver med varandra och med sig själva. De kommer att bjuda på omogna skämt och sketcher och helst ska publiken skratta så att snoret rinner.

– Sist skrattade publiken så att de skrek. Det var så himla lyckat, säger han.

Skämtar hejdlöst

De driver alltid med varandra, även utanför scenen. När Özz berättar om sina kompanjoner, under intervjun, visar det sig att humorn inte är långt borta.

– Måns Möller säljer sprit till ungdomar på helgerna och Patrik Larsson bjuder ut sin kropp på en gata i centrala Stockholm. Jag tycker att publiken borde få veta sanningen, säger Özz och skrattar högt.

Han menar att det är så här håller de på hela tiden. De skämtar och sätter dit varandra och skrattar sedan hejdlöst åt det.

– Det är så kul och härligt att få skratta och vi behöver det nu när världen ser ut som den gör. Människor behöver vara tillsammans och ha roligt när det är så mycket elände, säger han.

Just nu repeterar de tre omogna killarna in det sista innan turnén drar igång och Özz Nûjen ser fram emot premiären.

– Jag är jättestolt över den showen och att den blev så bra. Det ska bli fantastiskt roligt att få möta publiken. Det blir en härlig känsla med glädje, värme och stolthet.