Satsning i Industrilandskapet i sommar

I sommar blir det liv i Industrilandskapet på torsdagarna. Östgötamarknader som driver loppisen på Himmelstalund öppnar loppis i stan.

Andreas Giselgren expanderar verksamheten till att även innefatta loppis med 70-80 bord i Industrilandskapet. Området begränsas till Holmentorget och stråket ner mot Holmentornet.

– Dessutom kommer De Geer-hallen ha öppet med bar och matservering så det blir nog bra drag. Kan vi göra något för att få folk till Norrköping om somrarna är vi nöjda, säger han.

25-årsjubileum

Förutom nya satsningen i Industrilandskapet introducerar de renodlad hantverksmässa i kulturkvarteret Hallarna och loppis vid Bergs slussar utanför Linköping. Detta tillsammans med den nuvarande verksamheten på Himpa och i Nyköpings hamn. Himpaloppisen 25-årsjublierar och firar med ny företagsinriktad verksamhet. Det finns med andra ord många chanser att fynda i sommar.

– Ju fler tillfällen som blir tillgängliga, desto fler möjligheter finns det att gå på loppis. Kanske kan det vara så att vi ökar intresset för loppisar. Om man inte kan gå på lördagens loppis på Himpa finns möjlighet att gå på loppis i Industrilandskapet på torsdagar efter jobbet, säger Andreas Giselgren och berättar att torsdagsloppisen har öppet mellan klockan 17-20 varje torsdag från och med den 5 juni.

Den uppskattade loppisen i Mirum Galleria fortsätter över sommaren.

– De vill ha kvar oss i Mirum. Handlarna i gallerian har sagt att deras försäljning går upp de dagar vi är där.