Satsar på elektronik för hemmet

Hemelektronikkedjan Audio video slog upp portarna i Norrköping och Mirum Galleria under fredagen. – Kedjan har varit ett efterlängtat tillskott i gallerian,säger Peter Löfquist, Centrumchef på Mirum Galleria.

– Det fanns inte någon butik med ett större utbud av hemelektronik i området. Med närheten till E22:an tror jag att det kommer gynna många konsumenter, säger Ninos Malki, på Audio Video.

Audio Video har funnits sedan 1963 och har cirka 100 butiker spridda runt om i landet. Kedjans koncept bygger på att det ska vara nära enkelt och smart och erbjuder allt inom hemelektronik - från tv, telefoni och internettjänster till passfotografering, installation och hemleverans. Butiken har också en egen verkstad där man exempelvis kan få hjälp med skärmbyte på telefonen. Under fredagen firades invigningen av den nya butiken i Mirum Galleria.

Möta behov

– Vi vill möta kundernas behov av modern teknik med det allra senaste på marknaden, säger Ninos

Till öppningen har man kunnat anställa fyra heltidsanställda med olika kompetenser och som också är flerspråkiga.

– Med många säljare på plats i butiken hoppas vi att kunden ska känna sig trygga i sina köp. Vi satsar stort på att göra det mer personligt, säger Ninos.

Med blicken mot framtiden hoppas Ninos kunna expandera verksamheten både i form av sortiment och kompetens. 

– I nuläget ligger fokus just på att ge kunden möjlighet till en enkel, nära och smart affär, säger en glad Ninos Malki.