• Gustav Gyllensten ser priset Årets Gasell som ett kvitto på att den modellen fungerar. Foto: Amanda Lindgren

Östergötlands Di Gasell 2017 är nu utsedd

Arbetsfabriken

Tidningen Dagens Industri åker runt i landet och delar ut sitt pris Årets Gasell till ett företag i de olika länen. Företagen som vinner ska ha haft en kraftig och konstant tillväxt under fyra år i rad.

 Prisets som är både åtråvärt och prestigefyllt innebär att de vinnande företagen uppmärksammas som goda förebilder och sprider därmed också inspiration till andra entreprenörer.

I 22 kommuner

Arbetsfabriken är ett företag som hjälper arbetslösa att hitta jobb eller studier och under de senaste åren har Arbetsfabriken expanderat kraftigt och idag har företaget 30 kontor i 22 olika städer i Sverige. öretaget levererar förmedlingstjänster till Arbetsförmedlingen, kommuner och företag.

Enligt vd Gustav Gyllensten beror de stora framgångarna på att man har ett koncept där människans individuella möjligheter och behov alltid står i centrum.

– Jag är väldigt stolt och lycklig att vi blivit utsedda till Årets gasellföretag i Östergötland 2017. Att vi har nått så långt på bara fem år skulle inte fungerat utan våra medarbetare, kunder och inte minst våra familjer. Tack till alla som gjort vår resa möjlig. Men vi har bara börjat den resan och hela teamet ser nu fram emot framtiden med spänning” säger Gustav Gyllensten i ett pressmeddelande.

Tillväxttakt som imponerar

Arbetsfabriken har haft en tillväxtökning på smått fantastiska 919procent under de senaste åren och Gyllensten tror att Arbetsfabrikens goda resultat beror att man lägger stor vikt vid att matcha de arbetssökande med rätt handläggare, utifrån vad man har för yrkesbakgrund, kultur och språk.

– Arbetssökande personer som kommer till oss får individuellt anpassat stöd genom coachning och studie- och yrkesvägledning som utgår från deras möjligheter och behov, säger Gustav Gyllensten och fortsätter.

– För att kunna erbjuda detta har Arbetsfabriken medarbetare med stora kontaktnät i näringslivet, breda branschkunskaper och lång erfarenhet av rekrytering, integration och personlig coachning.