• ????Ny kommunikationsdirektör Louise Flygt. Foto: Tommy Pettersson

Ny kommunikationsdirektör i Norrköping

Norrköpings kommun fick i mitten av september en ny  kommunikationsdirektör.

Det blev Louise Flygt som går in som ny kommunikationsdirektör och därmed hon efterträder Heidi Berger som innehaft tjänsten sedan år 2010 men går vidare i karriären utanför kommunsektorn.

Gratulerar Saab

Louise tillträdde tjänsten den 16 september och ska i sin position att ansvara för all intern och extern kommunikation för norrköpings kommun. Louise är inte någon oritinerad person, hon har sedan tidigare varit tillförordnad kommunikationsdirektör under perioden 2012 -2013 då Heidi Bergers var föräldraledig. Heidi Berger kommer nu istället att från och med förste oktober att tillträda tjänst som kommunikationschef för Saab i Linköping.

– Ja, Saab är att gratulera de får en toppkraft i Heidi Berger och det vet de ju redan. Vi vet att Louise Flygt är rätt person för oss hon är väldigt kompetent för den här tjänsten, Lars Stjernkvist i en kommentar och Norrköpings kommundirektör Åsa Byman fyller på.

– Vi tackar Heidi Berger för tiden hos oss. Hon har drivit vårt kommunikationsarbete framåt genom att skapa strategier, riktlinjer och vår kommunikationsplattform Let's create Norrköping. Vi välkomnar Louise som har god kompetens inom kommunikation och leda strategiska projekt och vi ser fram emot hennes arbete i att stärka Norrköpings varumärke, säger Åsa Byman Falck.