Norrköpingsföretag nominerat

NEAB gruppen nominerade till Årets hantverkare

NEAB-gruppen i Norrköping har blivit nominerade till "Årets hantverkare" i kategorin stora el-företag på årets upplaga av Hantverksgalan.
Pristagaren koras under galan på Hamburger Börs i Stockholm den sjätte april. Det är företagets kunder som röstat och nominerat Norrköpingsföretaget.

15 000 nöjda

Företagen har tävlat i fyra olika branschområden; El-, VVS-, Måleri- och Byggföretag, och i två olika kategorier, i.e. "stora" och "små- & medelstora" företag. Av 1800 nominerade företag i årets upplaga av Årets Hantverkare har fem företag inom respektive kategori kvalificerat sig till att bli finalister. Det är dessa företag som har flest röster från nöjda kunder, i relation till sin storlek, och därmed har chans att vinna branschens mest prestigefyllda pris. Årets upplaga har engagerat över 15 000 nöjda kunder som röstat på sin favorit till att vinna priset.

Den sjätte april koras vinnarna inom respektive kategori på Hamburger Börs scen, vilka vinnarna är hålls hemligt fram till dess. Peter Settman är prisutdelare och bland publiken återfinns många av Sveriges bästa hantverkare som utöver prisutdelningar även avnjuter god mat och underhållning.