NM Bostad är här

Norrköpings nya bostadstidning har anlänt. I mitten av denna tidning ligger den första upplagan av NM Bostad. Den blandar mysiga inredningsreportage, bostadsnyheter och annonser från traktens mäklare och bostadsrelaterade företag.

Bland annat har konstnären Sanna Koosz bjudit in till sin mysiga lägenhet som för närvarande fungerar som både boende och ateljé. Snart ska hon flytta konstnärsverksamheten till kulturkvarteret Hallarna men till dess skapar hon hemma på kammaren.

Fixa i barnens rum

På sidan 22 i NM Bostad finns roliga och kreativa tips på hur man enkelt kan göra det fint i barnens sovrum och på sidan 20 tipsar tjejerna från Form Selection om fina inredningsdetaljer.

Nytt boende

Mäklarannonser är mer än bara en uppmaning till att köpa bostad. Det är lätt att drömma sig bort och föreställa sig ett liv i den där ljusa tvåan eller det moderna nyproducerade radhuset. Kanske är det ett liv på landet du drömmer om? I NM Bostad finns många drömmar att haka på. Vem vet, du kanske hittar din drömbostad!

Årets trender

På sidan 6 har informationsdesignern Susanne M Wahlqvist delat med sig av sin trendspaning. Med erfarenhet från såväl privat- som företagsvärlden har hon full koll på vad som är hetast just nu.