• Mitt i sitt Norrköping. Stefan Papangelis gillar Industrilandskapet. Foto: Kajsa Nilsson

Mitt Norrköping: Stefan Papangelis

Under rubriken "Mitt Norrköping" berättar välkända såväl som igenkända Norrköpingsprofiler om sin stad. Stefan Papangelis är vd:n med visionerna och kanonerna. Mannen som sett till att det kommit utställningar om Harry Potter och att Bråvalla rockar hela länet. Här listar han sina bästa ställen i Norrköping.

Åbackarna: Oavsett om det rör sig om motion eller rekreation är Åbackarna en fantastisk plats. Med Folkparken som bas och strömmen som rinner längst med ett härligt promenadstråk där femöresbron binder samman båda sidorna gör Åbackarna till en favorit.

 Café Solsidan, Gubbens Trädgård och Färgargården: Tre fantastiska caféer i underbara miljöer där man gärna avnjuter en kopp kaffe och glass i solskenet.

 Strömparken: En oas mitt i centrala Norrköping som efter ombyggnation har förvandlats till en mötesplats för både stora och små. Här kan barnen leka med vatten och vuxna slappa i gräset.

Industrilandskapet: Inte många städer kan stoltsera med ett område som Industrilandskapet. Här möts både kultur, historia, shopping och nöje i ett fantastiskt och spektakulärt område.

Östgötaporten (Fd Nya Parken): Att för en fotbollsfantast få se Svenska mästarna spela underhållande fotboll på en kokande arena ger en underbar energikick.

Utifrån ett utvecklingsperspektiv så är hela den inre hamnen ett område relativt centralt som per idag inte är speciellet inbjudande. Dock är detta ett område under utveckling.

Stefan Papangelis

Yrke: vd

Från: Norrköping

Bor: Norrköping