• Niko Röhlcke, Magnus Carlson, Ola Nyström och Anders Hernestam kallar sig Weeping Willows när det spelar tilsammans. Foto: Pressbilf
  • Lars Winnerbäck kommer till Linköping både 4 juli och sedan dagen efter den 5 juli. Foto: Pressbild

Lars Winnerbäck bjuder på extrakonsert

Intresset är som vanligt stort när allas vår Lasse ger sig ut på sommarturné igen. Flera extra konserter har lagts till och nu får även Linköpingytterligare en spelning på Stångebrofältet.

Att Linköping älskar Lars Winnerbäck är ingen osanning. Att övriga Sverige också gör det är inte heller det någon direkt överdrift. Nu ser den stundande sommarturnén ut att bli ett riktigt segertåg innan ens första ackordet är taget då turnéplanen utökats med ett flertal extra datum. Till Linköping kommer Lars Winnerbäck både den 4 juli och nyligen blev det alltså klart med att Lasse stannar kvar till dagen efter, den 5 juli. Premiär är det på Cirkus i Stockholm den 4 juni och så avslutas sommarsvängen i Trondheim den 26 juli.

Weeping Willows öppnar kvällen

Med på turnén är också Weeping Willows som agerar förband. De besökte nyligen både Linköping och Norrköping där de sålde slut spelningen i Louise de Geer men 1 200 platser och då de spelade tillsammans med SON. Sångaren Magnus Carlson var full med tillförsikt inför konserten med SON och han är även taggad som en slugger inför att ge sig ut tillsammans med Lars Winnerbäck nu i sommar.

– Vår gitarrist Ola Nyström spelar även med Lars Winnerbäck och tidigare gjorde även vår trummis Anders Hernestam det så vi känner varandra vid det här laget, kommenterar Magnus Carlson sommarjobbet som uppvärmare åt Winnerbäck som självklart tycker han att det ska bli väldigt kul med en traditionell sommarturné. Lars Winnerbäck säger som vanligt igenting.