Krönika NM Bostad vecka 27

Oavsett vad det är jag behöver inspiration till återvänder jag alltid till samma ställe. Min outtömliga källa till kreativitet, färg och form. Att skapa inspirationstavlor är populärt bland grafiska designers och andra kreatörer och jag tycker att vi vanliga människor helt fräckt ska låna deras metod, oavsett vad vi vill inspireras till.

Jag har använt kostnadsfria internettjänsten Pinterest i ett par år, där samlar jag bilder som jag gillar i olika mappar. En mapp för frisyrer, en för sömnadsprojekt, en annan för snygga skådisar och så inredningsmappen såklart. Jag har aldrig uppfattat någon särskild inredningsstil hos mig själv men dras ofta till färg och finurliga detaljer. Mer än så har jag inte kunnat sätta fingret på. Efter en titt i inredningsmappen kan jag utan att tveka urskilja några tydliga drag för det jag ”pinnat” och med andra ord gillar. Förvånansvärt mycket vitt och ljusblått, många kreativa inredningslösningar och en hel del industridesign.

Pröva själv, man kan lära sig ett och annat genom att samla vackra bilder. Kanske inser du att du inte alls är någon chabby chic-person utan snarare borde satsa på marint? Eller att du i själva verket borde testa att ta bort alla gardiner i huset? Att ”pinna” är en utmärkt aktivitet att ägna sig åt på långa bilfärder till sommardestinationer eller en lat dag i hängmattan.

Nu tar NM bostad uppehåll över sommaren och kommer tillbaka i höst.

Hoppas att ni får en underbar sommar!

Citat: Förvånansvärt mycket vitt och ljusblått, många kreativa inredningslösningar och en hel del industridesign.