• Mäklaren Daniella Aman ser fram emot livet som egenföretagare. Foto: Kajsa Nilsson

Hon säljer hus och hem

När hennes pappa sålde Skandiamäklarna i Norrköping valde Daniella Aman att också lämna företaget. Den 1 oktober startade hon eget företag under namnet House & Homes.

Trots att hon bara är 23 år gammal har hon sju års erfarenhet av mäklarbranschen och jobbade sig uppåt inom Skandiamäklarna tills hon nu väljer att gå sin egen väg. I företaget House & Homes hoppas hon kunna ge kunderna personligt och kvalitativt bemötande när det är dags att sälja eller köpa bostad.

Bevakningstjänst

För att lättare kunna sno åt sig någon av de eftertraktade bostäderna har Daniella Aman en bevakningstjänst som gör det möjligt att få förtur till köp. På hemsidan finns formulär att fylla i och när hon får in ett objekt som överensstämmer med de meddelande kriterierna blir man kontaktad och således blir arbetet mindre för den som söker bostad.

– Men för att hitta rätt bostad gäller det att ligga i och gå på många visningar för att verkligen veta vad man vill ha, många bostäder säljs redan innan visning, säger hon.

Jobbar i kluster

Verksamheten kom igång för två veckor sedan men på kontoret är det inte riktigt färdigmöblerat. Hon har hyrt in sig i det nystartade ”Klustret” i centrala Norrköping och ser fram emot livet som egenföretagare tillsammans med kollegor från olika branscher.

– Det känns jätteroligt. Jag har aldrig drivit företag tidigare så det är mycket att lära sig men som tur är lär jag mig snabbt och är etablerad i branschen, avslutar den framåtsträvande mäklaren.