1. Inre hamnen får drygt 32 miljoner för sanering. Foto: Tommy Pettersson

  Inre hamnen saneras

  Norrköping är en stad i tillväxt och förväntningarna på Ostlänkens effekter är höga för en fortsatt expansion. Kommunen växer varje vecka med nya invånare och nya företag.

 2. Lei Wang och Lilly Wang åker runt i Sverige för att berätta om förtrycket av Falu Gong anhängare i Kina. Foto: Elin Elmby

  Sanning godhet och tålamod

  NyheterLINKÖPING Svenska Föreningen för Falun Dafa, Falun Gong, genomför just nu en resa genom Sverige för att öka medvetenheten om Falun Gong och berätta om förföljelsen i Kina samt väcka opinion mot den vidriga handeln med människors organ som pågår i Kina idag.

 3. Lorentz har vunnit en grammis för låten Kärlekslåtar. Foto: Press

  Lorentz till Östergötland

  NyheterÖSTERGÖTLAND Artisten Lorentz släppte sitt nya album "Lycka till" helt utan förvarning och i sommar gör han sin enda spelning på Way Out West.

 4. Här syns vattnet som täcker gruvorna. Foto: Elin Elmby

  Besök de intressanta gruvorna

  NyheterÖSTERGÖTLAND Med östgötaslätten på ena sidan av vägen och skog på andra åker redaktionen på småvägar och tillslut kommer vi fram till Bersbo Gruvfält.

 5. Katten Astrid som bor på hotellet tillsammans med sin syster Selma. Foto: Elin Elmby

  Katthotellet som på kort tid blev succé

  Nyheter Annica Nauta öppnade Kulans Katthottel en vecka innan midsommar och det har redan blivit en succé.

 6. Slottsparken väcker gamla minnen till liv hos Björn. Foto: Tommy Pettersson

  Björn provade Björn och Benny-bänken

  NyheterIgår samlades ett mindre uppbåd bestående av journalister, fotografer och andra nyfikna människor utanför Rally Hotell, nuvarande Best Western Plus, anledningen till denna samling var att Björn Ulvaeus annonserat att han skulle komma förbi och provsitta sin och Bennys egna bänk i Linköping.

 7. Under hela uppväxten bodde Willy i olika fosterhem och barnhem. Foto: Elin Elmby

  "Historien är fortfarande aktuell"

  NyheterJag ska leva! Heter Willy Smedbäcks bok om hans uppväxt på barnhem och fosterhem.

 8. Martin Andreae förordar nu en noggrann analys över vad som har hänt och om man i samverkan med räddningstjänsten och företag kan hitta förbättringsåtgärder. Foto: Tommy Pettersson

  Kommunalt analysarbete inleds

  NyheterEfter den händelserika och farofyllda insatsen som räddningstjänsten gjorde i onsdags med en potentiell explosionsrisk i en tank på Händelö ska nu Norrköpings kommun analysera vad som hänt och vilka förbättringsåtgärder som kan göras.

 9. Svensk Biogas bygger i Västervik

  NyheterDet av Tekniska verken helägda dotterbolaget Svensk Biogas bygger just nu en kompressorstation för tankning av bussar samt en publik mack i Västervik.

 10. Förundersökning om brott

  NyheterDet viktiga meddelandet till allmänheten, VMA som skickades ut i onsdagskväll angående explosionsrisk vid en industrianläggning på Händelö gäller inte längre. Det VMA som tidigare utfärdades har dragits tillbaka och faran är över.

Ladda fler artiklar