• Annons
 1. Frida Svahn, från Norrköping är inredningstylist med många järn i elden. Här är hon i den egna soffan bland alla kulörta och roliga kuddar. Foto: Leif Larsson

  Inredning gör Frida salig

  NyheterFrida Svahn är inredningsstylist och har många tentakler ute. Hon skriver reportage, inreder hem och driver en blogg. – Som liten möblerade jag hela tiden om hemma. Jag har alltid gillat att vara kreativ, klargör hon.

 2. Jennies Café

  NyheterJennie Sjödén har öppnat ett café med frukostinriktning i Ljura, i närheten av Kungsgårdsgymnasiet. Caféet heter Jennies Café.

 3. Marcus Söderström fick svara på frågor om bland annat Östra Saltängen. Foto: Kajsa Nilsson

  Populära bodagar i Louis de Geer

  NyheterI helgen bjöd Norrköpings kommun återigen in till Bodagarna i Louis de Geer. Många besökare hittade dit och hade nyfikna frågor om allt som har med boende att göra. På plats fanns flera experter.

 4. Jan Lunde är en av arrangörerna bakom konstyogafestivalen i Söderköping. Den första på orten. Foto: Kajsa Nilsson

  Yoga + konst = sant

  NyheterNågot så ovanligt som konstyogafestival bjuds det i Söderköping i slutet på april. – Jag känner inte till att det arrangeras på andra håll, säger yogaläraren Jan Lunde, en av dem som ligger bakom.

 5. Innanför dörrarna i denna byggnad på Fixområdet i Söderköping öppnar ett nytt apotek om några månader. Foto: Leif Larsson

  Snart nytt apotek

  NyheterSöderköping får ett nytt apotek som kommer att ligga på Fixområdet. – Förhoppningsvis kan vi öppna till sommaren. Men det kan bli senare, säger Eva Sandström, apotekschef på Apoteksgruppen i Söderköping och Valdemarsvik.

 6. Elsie Mantefors från Naturskyddsföreningen i Söderköping arbetar för mindre miljögifter i förskolorna. Här visar hon rapporten som föreningen kom med efter att ha inventerat 100 förskolor i landet. Foto: Leif Larsson

  Elsie kämpar för giftfria förskolor

  NyheterI vår kontrolleras hur mycket miljögifter det finns i elva förskolor i Söderköping. Naturskyddsföreningen utför arbetet. – Miljögifter hör inte hemma i förskolans värld, poängterar Elsie Mantefors, ledamot i styrelsen i Naturskyddsföreningen i Söderköping.

 7. Lars Nordquist, verksamhetsansvarig på NTF i Östergötland och Södermanland, berättar om många felaktiga beteenden hos bilister, många rent livsfarliga. Foto: NTF

  Många trafikfarliga beteenden

  NyheterRattfylla, bältesanvändning, hastighet vid skolor och små barns placering i bilen är frågor som NTF nyligen har granskat. Det finns en hel del att förbättra hos bilisterna.

 8. Emil Edlund och Simone Rydin tävlade i SM för Ebersteinska gymnasiets räkning. Foto: Kajsa Nilsson

  SM på Ebersteinska gymnasiet

  NyheterI torsdags avgjordes regionfinalen i yrkes-SM i transportteknik på Ebersteinska gymnasiet. Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd stod som arrangör.

Ladda fler artiklar
 • Annons
 • Annons