1. Här gräver Botryggs byggchef Maria Brahim,projektledare Maria Hedberg, Anders Mäki från LHC, Maria Lindström från LFC, Johan Fredriksson från LIBK, Patrik Olsson från RP, Lars Rejdnell, Christer Gunnarsson och Cecilia Person från Barn- och Ungdomsavdelningen. Foto: Tommy Pettersson

  Linköping Arena byggs färdigt

  NyheterLinköping Arena är en anläggning som ska drivas under oegennyttiga ändamål enbart vara till gagn för fotbollen och inte till några kommersiella vinstsyften.

  • Annons
 2. Grymma Gymbolaget vann Drakbåtsracet 2015. Foto: Tommy Pettersson

  Drakbåtsracet 2015 i hamn

  NyheterDet gick inte att ta miste på det engagemang och leklust som de deltagande lagen i Drakbåtsracet uppvisade i helgen. Festligt utklädda, vattenkrig och en oerhörd insats i paddlingen var kännetecknen för årets race I lördags slängde sig 44 lag i kast med att tävla mot varandra på Stångåns/Kindakanal soldränkta vatten.

 3. Troligtvis får Joline inte gå på samma förskola som lillebror Theo. Foto: Emma Garzon

  Brist på förskoleplatser i Vikingstad

  NyheterRedan nu är det fullt på förskolorna i Vikingstad. Vikingstadborna Emilie Sandberg och Samuel Hilberts har redan haft problem med förskoleplats för deras första barn, och med deras andra barn ser det ut att bli ännu värre.

 4. Torsten Angervåg tror att knivdådet påverkade rånarna eftersom de förflyttade sig från centrala Norrköping. Foto: Kajsa Nilsson

  Polisinsats grep fyra personer

  NyheterFyra personer anhölls under dramatiska former i går misstänkta för förberedelse till rån. Det var ett tips som ledde till polisinsatsen.

 5. Den anhållne mannen medger gärningarna vid knivdådet. Foto: Kajsa Nilsson

  Knivmannen erkände vansinnesdådet

  NyheterVid måndagens brutala våldsdåd i centrala Norrköping skadades tre personer, varav två ytterst allvarligt. En man född 1991 greps strax efter av en polis som vid tillfället var ledig.

 6. Nu har Kommunen förstärkt bemanningen vid stadsbiblioteket. Foto: Kajsa Nilsson

  Norrköping inne i våldsspiralen

  NyheterMalmö, Göteborg och nu Norrköping är städer där det meningslösa våldet har slagit rot och blåljusen sveper över gator och torg. Politiker pratar om att skärpa straffsatserna för grova våldsbrott men oavhängigt detta sprider sig en djup oro ute i samhället hos allmänheten.

 7. Tre personer fördes till sjukhus, varav två med allvarliga skador. Foto: Kajsa Nilsson

  Flera till sjukhus efter knivdåd

  NyheterI går vid lunchtid fördes två kvinnor och en man till sjukhus efter att ha blivit knivskurna i centrala Norrköping. En man i 25-årsåldern är gripen för dådet.

 8. Här skrivs avsiktsförklaring och tilläggsavtal under av Lars Stjernkvist och Einar Schuch, regionchef Trafikverket, Foto: Tommy Pettersson

  Norrköping körde om Linköping

  NyheterIgår blev det klart att Norrköpings kommun tar spets och blir först ut med datum för första spadtag och bygge av, den för regionen så viktiga Ostlänken.

Ladda fler artiklar
 • Annons