1. INVSN är först ut på Popnatt som går av stapeln på Arbis bar och salonger ikväll. Foto: Press

  Umeåband öppnar på ny klubb

  NyheterEn ny klubb slår upp portarna på Arbis bar och salonger. Redan ikväll, den 24 maj, står INVSN på scen.

 2. Ankomsten baseras delvis på Shaun Tans bildroman och framförs av Teateri. Foto: Peter Lloyd

  Landets främsta scenkonst visas i Norrköping

  NyheterSeminarier, föreställningar, workshops och festligheter är bara en liten del av allt som sker när Norrköping står värd för Sveriges största festival för scenkonst. Under Scenkonstbiennalen samlas allt det bästa från landets scener.

 3. Klockaretorpet får säkrare centrum

  NyheterKlockaretorpets centrum ska göras säkrare och tryggare. Det är de kommunägda fastighetsbolagen Hyresbostäder och Norrevo Fastigheter som har inlett ett samarbete för att tillsammans göra centrum mer öppet och grönt.

 4. Tillsammans med sambon Cathrine Reibel har musikalstjärnan Daniel Ganesh, tidigare Lindquist, något stort på gång, men först ska han ge sig ut på en comebackturné tillsammans med danselever från Norrköping. Foto: Dennis Petersson

  Musikalstjärnan åter i rampljuset

  NyheterDet har varit relativt tyst kring Daniel Ganesh under de senaste åren, men nu är han tillbaka, och tillsammans med sambon Cathrine Reibel har han något stort på gång. Innan detta "något" avslöjas ska han, i sällskap av danselever från Norrköping, ge sig ut på en turné, fylld av kyrkospelningar, en turné som rivstartar på Missionskyrkan i Linköping.

 5. Jolla och Gebro Togan vill locka Norrköpingsborna ut i parkerna med sin picknickfika. Foto: Tina Andersson

  Lockar Norrköpingsborna till parker med picknickfika

  NyheterÅrets picknicksäsong är i antågande. Nu slår chokladmakarna Jolla och Gebro Togan ett slag för Norrköpings parker och erbjuder sina gäster att ta med en fika ut i något av stadens alla sköna grönområden.

 6. Mäklare från Norrköping och Nyköpings kontor samlades för invigning av Våningen och villan i Norrköping. Foto: Tina Andersson

  Mäklarfirma tar nytt koncept till Norrköping

  NyheterBlommor, kryddor och fluffade kuddar har blivit viktiga inslag för att göra ett första intryck hos potentiella köpare vid bostadsaffärer. Det har Våningen och villan tagit fasta på. Nu har den Skånebaserade mäklarfirman tagit med sig sitt koncept till Norrköping.

 7. Lars Stjernkvist skakade han med minister Ann Linde för ett större ansvar i EU frågor. Foto: Tommy Pettersson

  Kommunalt och regionalt handslag

  NyheterI tisdags fick Norrköping besök av en minister vars syfte var att ta ett symboliskt EU-handslag i Länet.

 8. Jobba på kompetensen Norrköping

  NyheterTvå gånger om året med ett halvårs mellanrum blir en del kommunpolitiker skärrade inför Svenskt Näringslivs ranking och organisationens företagsenkät.

Ladda fler artiklar