1. Talking heads, skapad av Viktor Vicsek från Ungern. Två stora huvuden som kommunicerar med varandra. Foto: Max Elofsson

  Lyckat för ljusfestivalen

  NyheterUnder första helgen på det nyinringda året så avslutades det så omåttligt populära Norrköping Light Festival. Under en och en halv månads tid har innerstaden lysts upp av speciella installationer som nu har plockats ner.

  • Kikki Liljeblad kan vara stolt men förmodligen inte nöjd ännu. Foto: Tommy Pettersson

   Byggmålet uppfyllt 2016

   Nyheter Sverige uppnår i hugget en befolkning på tio miljoner människor. Det ser fortsatt positivt ut med hyfsade födelsetal och en ström av nyinflyttad arbetskraft. Dessa människor behöver någonstans att bo.

  • På Stadsbiblioteket i Norrköping visas just nu utställningen Mitt möte med Sverige. Foto: Max Elofsson

   Nyanländas foton blev utställning

   NyheterJust nu pågår en fotoutställning på Stadsbiblioteket i Norrköping. Det är Nyköpings Fotoklubb som har låtit nyanlända ungdomar fotografera under en vecka som nu har bilderna samlats i en utställning.

  • Sofia Adolfsson och Johan Schön har känt varandra i knappt ett år. Snart står de på scen tillsammans under Where''s The Music. Foto: Max Elofsson

   Träffades på loppis - nu gör de musik ihop

   NyheterAllting började i våras då bandmedlemmarna Johan Schön och Sofia Adolfsson möttes första gången. Det uppstod av en slump på en loppis i Norrköping, båda hade hört talas om varandra som musikintresserade och där och då beslöt de sig för att slå sina kloka huvuden ihop och en ny musikalisk resa hade startats.

  • Ägaren Joni Balko i mitten och vid hans sidan har han sina söner Johannes och Daniel som kommer att jobba på Restaurang Beirut. Foto: Max Elofsson

   Hageby får libanesisk restaurang

   NyheterI början av december öppnade en ny restaurang med libanesisk inriktning. Restaurang Beirut ligger i Hageby och ägaren Joni Balko ser långsiktigt med sin nyöppnade restaurang.

  • New York lär av Norrköping

   NyheterNew Yorks borgmästare Bill de Blasio har fått upp ögonen för Norrköpings sätt att arbeta med sociala investeringar. Nu kan alltså städerna återigen vara på gång med ett samarbete.

  • Per Rosander och Anders Eriksson vill se fler yngre medlemmar i Norrköpings Curlingklubb. Foto: Max Elofsson

   Curlingen mår bra i Norrköping

   NyheterNorrköpings Curlingklubb (NCK) är en av Sveriges största klubbar inom sporten. En klubb som står stadigt i konkurrensen. Under 2017 fyller de 100 år och det ända som styrelsen i dag ser kan bli bättre är att fler unga börjar spela curling.

  • Kenneth Lindblad bjuder in till Whiskyexpo igen. Foto: Linn Strelin

   Känd whiskymässa åter i regionen

   NyheterNu är det snart dag igen för Kenneth Lindblads Whiskyexpo. Den 3 och 4 februari kommer Konsert och kongress i Linköping att slå upp dörrarna för den näst äldsta Whiskymässan i Sverige. En dryckesmässa som är renodlad och inte blandad med andra störande tilltugg och erbjudande.

  Ladda fler artiklar
  • Annons