1. Ständigt aktuell - Thåström. Foto: Fredrik Sandberg/TT

  Thåström spelar på Flygeln

  NyheterPricka in den andre november i kalendern om du gillar Thåström för då kommer han till Norrköping och Flygeln. Med sig har han en ny platta och sitt formidabla band. Redan första veckan man släppte biljetterna så såldes det över 20 000. Thåström är inte särskilt bortglömd.

 2. Livfullt friluftsmuseum öppnar upp

  NyheterVid Åbackarna ligger Sveriges enda färgerimuseum. Det berättar om hur det var att leva som färgarfamilj under mitten av 1800-talet. I sommar utlovar Färgargårdens friluftsmuseum en rad olika aktiviteter.

 3. Ett gäng långlöpare i Tjalve IF förbereder sig för att tolv kilometer långt löppass i Vrineviskogen. Foto: Leif Larsson

  Gänget som gärna löper långt

  NyheterLånglöparna i Tjalve IF springer tillsammans tre dagar i veckan. Allt från intervallträning till medel- och långdistans. – Att springa blir som ett gift, oklart varför, säger Mikael Grip, en av löparna, med ett skratt. Det är torsdagkväll och dags för ett tolv kilometer långt löppass i Vrinneviskogen.

 4. Thomas Hallberg, ägare till GIN Foto: Leelou Lewis

  Gastronomi och inspiration i Norrköping

  NyheterRestaurang GIN har inom ett år fått omdömet "Mycket god klass" ifrån White guide. Krögaren Thomas Hallgren är glad men vill nå högre.

 5. Nu stundar bråda tider  hos länets däckföretag. Foto: Jerry Prütz

  Högsäsong för däckfirmorna

  NyheterDet råder högsäsong på länets däckföretag. Efter den 15 april kan det nämligen bli dyrt att köra omkring med dubbdäcken på. Roger Johansson är platschef på en av Euromaster anläggningar i länet och snart stundar vårens däckbytar rush.

 6. Andreas Johansson är mittfältaren som blivit mittbacksrese i IFK Norrköping. Han tror och hoppas att IFK kan vara med i den allsvenska toppen 2017. Foto: Leif Larsson 2 Andreas Johansson är lagkapten i det IFK Norrköping som ska försöka hålla det egna nätet rent från påhälsning kommande säsong samtidigt som man ska se till att det rasslar hos motståndarna. Foto: Leif Larsson

  Andreas hoppas på toppstrid igen

  NyheterIFK Norrköping har i två år tillhört toppen i svensk fotboll. Laget vann allsvenskan 2015 och kom trea i fjol. Hur stark är då truppen som ska lira 2017?

 7. SEMST i klassen? Aron, Jonatan, Branne och Ahmed är helt utslagna efter ett gig. Foto: Pressbild

  Saboterade i Sundsvall

  NyheterDe fyra komikerna Aron Flam, Ahmed Berhad, Jonatan Unge och Branne Pavlovic utgör tillsammans SEMST, utläses Super Epic Mega Sweet Titans of Comedy, en blygsam kvartett som inte väjer för det obekväma.

 8. Andreas Giselgren menar Loppis är poppis. Foto: Tina Andersson

  Ny storloppis i stan

  NyheterEn ny loppis slår upp portarna i staden. Det är Östgötamarknader tillsammans med IFK Norrköping som öppnar upp till vad man tror kan bli Norrköpings största loppis. Platsen är Östgötaporten. – Vi tittar hela tiden på hur vi kan använda vår stora, fina arena till något mer än bara fotboll, säger Åsa Stenmark, verksamhetschef på Parken event arena.

Ladda fler artiklar