1. Mycket kultur nattetid

  NyheterUnder helgen som gick arrangerades den årliga kulturnatten i Norrköping. Det var den 31:a gången i ordningen. Programmet omfattade omkring 100 arrangörer och cirka 400 programpunkter.

  • Gångbro avstängd

   NyheterDen gamla Femöresbron i Norrköping har drabbats av allvarliga korrosionsangrepp på stålverket. I väntan på undersökning av hur allvarligt problemet är, så är bron helt avstängd för gångtrafikanter.

  • Expressen eller Aftonbladet? Varje val måste tänkas igenom. Foto: Bo Håkansson

   Genomtänkt med Thomas Petersson

   NyheterHan har varit komiker i 28 år, rest land och rike kring och nu landar han åter igen i Östergötland med showen "Thomas Petersson – Tillbaka i verkligheten". En show som hyllar det ogenomtänkta.

  • Tomas herrgård har avlidit i en ålder av 56 år. Foto: Lasse Hejdenberg

   Tomas Herrgårdh har avlidit

   NyheterLänsmusiken chef Tomas Herrgårdh är död. Han avled efter en tid sjukdom. Han blev 56 år och sörjas närmast av fru och tre barn.

  • En stad i tillväxt

   NyheterNorrköpings kommun var nöjda och glada när man i veckan fick flera positiva besked i Magdalena Anderssons höstbudget.

  • Barnsliga lördagar återkommer som inslag på Stinsen i höst. Barnteater är ett populärt inslag som ofta samlar fullt hus. Här en bild från föreställningen Kanel och Kanin som spelas 22 oktober på Stinsen. Foto: Sarah Ala Blyborg

   Massor av kultur i höst

   NyheterDen som är intresserad av kultur har massor att välja på i Söderköping i höst. På Stinsen blir det allt från pyssel för barn, utställningar, kåserier om musik, samtalsserie kring olika saker i livet till föreläsningar där bland annat bödelns liv på 1600-talet beskrivs.

  • Det första spadtaget gjordes ordentligt av inblandade aktörer från kommun, arkitekt och Botrygg. Foto: Tommy Pettersson

   Förtätning med finess

   NyheterFörtätningen av Norrköpings innerstad fortsätter och det verkar som om Norrköpingsborna inte har någonting emot detta. Visserligen försvinner det några gatuparkeringar och framkomligheten blir tillfälligt lite sämre men i det stora hela inga större protester.

  • Mångsysslaren Anders Berlin har den rätta looken. Foto: Maziar Hamedi

   Mitt Norrköping - Anders Berlin

   NyheterMöt Anders Berlin, mångpysslare som spelar keyboard i coverbandet Lalles Bodega, driver den egna studion Over The Top, samt jobbar på familjeföretaget Investkonsult Sweden AB. Här berättar han om "sitt" Norrköping. 

  • I oktober anordnar Korpen och Springtime en bollresa till Portugal. Privatpersoner får chansen att träna boll med Tomas Brolin, Jonas Björkman och Hanna Ljungberg. Foto: Korpen

   Res och träna boll med Brolin

   NyheterSommar i slutet på oktober och fotbollsträning med Tomas Brolin. Det väntar dem som hoppar på bollresan till Algarvekusten i Portugal.

  • Maria Santoro och Samoil Baravdish är redo att ta emot kunder. Foto: Max Elofsson

   Libanesiskt och italienskt i Spiralen

   NyheterSedan tre år tillbaka ligger Bistro Unique i den nya gallerian Spiralen på Drottninggatan i Norrköping. Ägaren Samoil Baravdish kände att det var dags att inte bara erbjuda fika utan satsar nu på mat från framför allt Italien och Libanon.

  Ladda fler artiklar
  • Annons
  • Annons