1. Ultralöparen Frida Södermark har arrangerat Trapploppet, något som hon vill fortsätta att göra. Foto: Fanny Miles

  Ovanligt lopp på museet

  NyheterDen 22 november genomfördes det lite annorlunda löploppet Trapploppet. Det sprangs i trapporna inne på Arbetets museum i Norrköping och över 10 000 kronor samlades in till välgörenhet.

  • På Louis de Geer i Norrköping hölls en pressträff för att presentera det nya säkerhetstänket. Foto: Max Elofsson

   Så ska Bråvalla bli säkrare

   NyheterI förra veckan presenterade kommunen och FKP Scorpio hur de ska göra kommande års Bråvalla Festival säkrare. Bland annat ska ett samarbete med RFSU leda till att fler unga blir förstådda med vad som inte är ok.

  • Miljöpriser delades ut

   NyheterFredagen den 2 december delades det ut miljöpriser i Norrköping. Det är Östergötlands Miljönätverk som delar ut priserna och i år vann Renall, Againity och Returpack.

  • Norrköping kommer fortsättningsvis fortsätta att ta emot flyktingar men Stjernkvist menar att fördelningen är orättvist och att EBO-lagen ska ändras Foto: Tommy Pettersson

   Norrköping vädjar om solidaritet

   NyheterUnder 2015 kom det ett stort antal flyktingar till Sverige från framförallt Syrien. Ett yrvaket mottagande från svensk sida ledde till både ett ogästvänligt klimat och en ojämlik fördelning av flyktingar kommunerna emellan.

  • Ingemar EL Göranson lockade många till sitt bokbord. Foto: Tommy Pettersson

   Östgötarna glänste på bokmässan

   NyheterDen femte bokmässan i Östergötland blev ytterligare ett fall framåt för arrangörerna och besökarna. Ett sprängfyllt program med författare som Niklas Orrenius, Carl Henrik Svenstedt, Klas Östergren och Gunnar Elfström förgyllde lördagen från bibliotekets stora och små scener.

  • Östergötland i topp

   NyheterUnder de senaste två månaderna har de svenska företagskonkurserna ökat, men enligt ny statistik för oktober så minskar den nu. Östergötland är det län där den största positiva förändringen har skett.

  • Nya chefer i kommunen nästa år

   NyheterNya tider kräver nya spadar så kan man uttrycka det lite vanvördigt över vad som har hänt och håller på att hända i Norrköpings kommun.

  • Gunnar Bredin och Karin Jonsson från tekniska nämnden och Klara Jarstrand, landskapsingenjör på tekniska kontoret. Foto: Max Elofsson

   Nya riktlinjer om odling presenterades

   NyheterUnder tisdagen kom kommunens nya riktlinjer för odling på kommunal mark i Norrköping. De har märkt av en ökad efterfrågan av kolonilotter och vill nu främja det.

  • Frej Larsson är tillbaka i Norrköping. Den 17 december intar han Arbis med sin 3D-show. Foto: Janerik Henriksson

   Frej om Arbis-spelningen

   NyheterDen 17 december kommer rapparen Frej Larsson till Arbis i Norrköping. Tidigare i år har han gjort debut som soloartist och släppt ett album "Livin La Vida Larsson".

  Ladda fler artiklar
  • Annons
  • Annons