1. Arbetsplatsolycka på Plankgatan

  NyheterDen 60-årige mannen föll och skadades allvarligt vid en arbetsplatsolycka i Norrköping. Det var vid nio-tiden i morse som en allvarlig arbetsplatsolycka inträffade på Plankgatan i Norrköping. Mannen ska ha fallit och hans skador bedöms vara allvarliga enligt en bulletin från Vrinnevisjukhuset dit han fördes med ambulans.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Ny festival i februari

  NyheterEn ny festival seglar upp på himlen i Norrköping och i kölvattnet efter Bråvallafestivalen. ”Where is the music” är namnet på arrangemanget, som innehåller både en konferens- och konsertdel med artister som Hardcore Superstar, Maskinen och Tove Styrke och äger rum mellan den 12:e och den 14:e februari i Industrilandskapet.

 3. Christoffer Sjögren, Simon Pettersson, Georgis Touma och Lars Stjernkvist anordnar en seniorgala för alla glada pensionärer. Foto: Fanny Miles

  Seniorer hyllas på gala

  NyheterBorgen i Norrköping kommer än en gång att bli fullsatt då Seniorgalan går in för andra omgången. Förra årets succé gav mersmak till arrangörsgänget som står bakom. – Ingen var riktigt förberedd på förra årets tryck. Det var en väldigt härlig stämning och mycket vänsskapligt tjatter, säger Simon Pettersson från Östgöta fastighetsmäklare som är en av arrangörerna.

 4. Antalet konkurser fortsätter minska

  NyheterAntalet företagskonkurser minskade med 5,7 procent under 2014 jämfört med 2013, det rapporterar affärsinformation- och kreditupplysningsföretaget UC. Deras prognos för 2014 pekade på en minskning av antalet konkurser med 2-3 procent men det visade sig minska betydligt mer än så.

 5. Retroinspirerade trender håller i sig. Längst ner sitter en familj av de populära Mailegkaninerna. Foto: Kajsa Nilsson

  Hållbarhet i ny barnklädesbutik

  NyheterNu har Viggos värld öppnat i galleria Domino i Norrköping. Ägaren till butiken, Therece Inge, har lång erfarenhet från branschen och startade under förra året sin egen butik som nu precis har flyttat från Linköping till Norrköping.

 6. Mats Leijonflycht och Pernilla Karlsson är äldrekonsulenter i Söderköping sedan årsskiftet. Till dem kan äldre över 65 år ringa för att få tips, råd och hjälp i olika frågor. Foto: Leif Larsson

  Ger äldre tips, råd och hjälp

  NyheterFrån årsskiftet finns en ny service i Söderköping. Pernilla Karlsson och Mats Leijonflycht började då som äldrekonsulenter. Alla invånare över 65 år kan kontakta dem i olika ärenden.

 7. Anna Kannervo från Hyresbostäder, Natalia Bonilla, versamhetsledare för Portalen, och Astrid Bolados som jobbar för ABF. Foto: Wladimir Loyola

  Portalen är öppen för alla

  NyheterMötespunkten Portalen finns i bostadsområdet Hageby i Norrköping. Verksamhetens funktion är att hjälpa människor att hitta sysselsättning.

 8. Evelina Mühling är nöjes- och eventansvarig och James Tekmen är en två delägare. Foto: Kajsa Nilsson

  Ny nattklubb gör entré i Norrköping

  NyheterSnart öppnar ny restaurang och nattklubb i Industrilandskapet vid Grytstorget. Preliminär invigning är helgen den 20-21 februari och klubben kommer till en början att ha öppet på fredagar och lördagar. James Tekmen har alltid drömt om att få starta något eget och nu går drömmen i uppfyllelse med utestället Kopparhammaren.

 9. Här är fyra av styrelseledamöterna i den nya ambitiösa fotbollsklubben Ektorp Talent FC: Mirza Tule, Marcus Kemppainen, Edin Sinanovic och Amir Huskanovic. Ytterligare tre ledamöter finns: Kasper Ringqvist, Jonatan Ståhling och Zinahid Tenic. Foto: Leif Larsson.

  Ny klubb för fotbollstalanger

  NyheterFotbollstalanger som av olika skäl försvunnit på vägen får nu en ny chans i nystartade Ektorp Talent FC i Norrköping. I vår debuterar klubben i division 6 och det ambitiösa målet är att snabbt avancera i seriesystemet.

 10. Johan Dalene, stipendiat av G. T. Bäckmans stipendium på 110 000 kronor. Foto: Sven Åke Molund

  Norrköpingsviolonist fick stort musikstipendium

  NyheterI samband med trettondagshelgen hölls traditionsenligt en stipendiekonsert i S:t Olai kyrka, där stipendier ur flera stipendiefonder, förvaltade av S:t Olofs församling, delades ut. Såväl rena studiestipendier som musikstipendier. Det allra främsta, G. T. Bäckmans stipendium på 110 000 kronor, tilldelades i år 14-åriga violinisten Johan Dalene.

Ladda fler artiklar
 • Annons
 • Annons
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • Annons