1. Karin Jonsson, Centerpartiet, Reidar Svedahl, Folkpartiet, Eva-Britt Sjöberg, Kristdemokraterna, Lars Stjernkvist och Kikki Liljeblad, Socialdemokraterna kallade till en gemensam pressträff.

  Politiska kartan ritas om

  NyheterFörra veckan bjöd Socialdemokraterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna i Norrköping in till en gemensam pressträff där man presenterade sin gemensamma politiska överenskommelse för ett blocköverskridande styre.

  • Annons
 2. Mäklaren Daniella Aman ser fram emot livet som egenföretagare. Foto: Kajsa Nilsson

  Hon säljer hus och hem

  NyheterNär hennes pappa sålde Skandiamäklarna i Norrköping valde Daniella Aman att också lämna företaget. Den 1 oktober startade hon eget företag under namnet House & Homes.

 3. Jonathan Karlsson visar alla tillval som finns för Hyresbostäders hyresgäster. Foto: Fanny Miles

  Egen tapetsering

  NyheterDen som har en hyresrätt hos Hyresbostäder i Norrköping kan själv tapetsera om utan att be om lov. Men det finns en del att beakta så att man inte åker på onödiga kostnader när det är dags att flytta.

 4. Pris till Lehån för sina politiska teckningar

  NyheterEWK-priset går i år till konstnären Lars-Erik Håkansson, mer känd som Lehån, för sina politiska teckningar och konstnärskap. Lehån får priset för att i sin illustrationskonst verka i EWKs anda.

 5. Elin Bennett och Louise Berg vill uppmärksamma mensen genom filmen Blod, skam och fläckar och projektet Mera mens. Foto: Fanny Miles

  Mensen på vita duken

  NyheterDrygt en vecka varje månad, i närmare 40 år. Mensen har en naturlig roll i många kvinnors liv och nu tycker Louise Berg och Elin Bennett, från Sibship, att det är dags att uppmärksamma mensen ännu mer.

 6. Strömparken är en av de nominerade i en arkitekttävling från Sveriges arkitekter. Foto: Kajsa Nilsson

  Strömparken kan få pris

  NyheterStrömparken i Norrköping har blivit omtyckt av såväl barnfamiljer som tonåringar och pensionärer. I våras blev parken utsedd till Östergötlands mest framgångsrika arkitekturverk under Motala Expo. Nu är parken nominerad i ytterligare en tävling.

 7. Konstnären Peter Kruse ställer ut på Passagen. Rörlig form - Formad rörelse heter utställningen.Foto: Fanny Miles

  Skapar absurd logik

  NyheterKontrollerade och harmoniska rörelser. Peter Kruses utställning Rörlig form - Formad rörelse på Passagen fångar ögat. Det är intressant och på någon nivå fascinerande. –Jag har en liten ingenjör i mig. Rörelse kan vara sensuellt, erotiskt och laddat samtidigt som det kan vara brutalt och mentalt rubbat, säger Peter Kruse.

 8. Boka tid på verkstaden redan nu. Foto: Leif Larsson

  Snart dags att byta till vinterdäck

  NyheterNu är det snart dags att skifta sommardäcken till vinterdäck igen. Mellan den 1 december och 31 mars är det lag på att man måste använda vinterdäck om det är vinterväglag ute.

 9. Verner Bilde och Li Teske från PRO Östergötland ser fram emot den stora pensionärsmässan. Foto: Kajsa Nilsson

  Vad finns att göra för pensionärer?

  NyheterI slutet av oktober arrangeras Senior- event, en stor mässa i Värmekyrkan i Norrköping. Mässan riktar sig till alla pensionärer och alla andra som är 55+ och nyfikna på pensionen och vad det finns för sociala aktiviteter för pensionärer i stan.

 10. Laddar för halvmarathon

  NyheterDen starka träningstrenden håller i sig och loppen blir allt fler. Ett nytillskott i Linköpings lopputbud är Linköping Halvmarathon som gör sin första start i juni nästa år. Men förberedelserna, de är sedan länge igång.

Ladda fler artiklar
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • Annons
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • Annons
 • Annons
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • Annons