1. Christer Fällman blev en av de stora begivenheterna under mässan när han släppte boken ”Konstscen Östergötland”. Foto: Tommy Pettersson

  Östergötlands bokmässa växer

  NyheterÖstergötlands bokmässa växer för var år som går. Nu kan man börja prata om att det har blivit en regional mässa med tanke på den bredd man har när det gäller författare, utställare och föreläsningar.

  • Annons
 2. Landshövding Elisabeth Nilsson klipper bandet för att inviga mässan. Foto: Tommy Pettersson

  Sol och besökare dränkte Östgötamässan

  NyheterHelt plötsligt sken solen igenom alla tunga regnmoln som hängt över stora delar av Östergötland i veckor. Besökare vällde in från tre olika håll och fyllde hela Vretagymnasiets område.

 3. Kristina Zetterström, Elisabeth Nilsson, Eva Andersson och Mats Johansson. Foto: Emma Garzon

  Nytt tag för regional utveckling

  NyheterVem ansvarar för vad i arbetet med att utveckla Östergötland? Det står i en avsiktsförklaring som Region Östergötland och Länsstyrelsen har jobbat fram.

 4. Tiden eller bensinpriset indikerades i Tallboda. Foto: Tommy Pettersson

  Här är vinnarna i Östgötamaran

  NyheterRegn och vind kunde inte förstöra springglädjen för deltagarna i Östgötamaran. Fredrik Eriksson från Linköping sprang sitt allra första maratonlopp - med besked, han var nämligen snabbast av alla.

 5. Tommy Johansson bekräftar att det startas ett golfgymnasium i Linköping nästa år. Foto: Tommy Pettersson

  Golfgymnasium på Birgittaskolan

  NyheterGolfsporten i Sverige har under några år dragits med tapp i tillströmningen av nya medlemmar. Men under de absolut senaste åren har man börjat hämta tillbaka medlemmar och ekonomi genom en målmedveten satsning på att popularisera golfen igen.

 6. SM i golf blir en fjäder i hatten för Östergötlands Golfförbund och ordförande Jan Ställborn. Foto: Tommy Pettersson

  2 000 golfare kommer till Östergötland

  NyheterÖstergötland står som värd för SM i golf under en vecka i juli nästa år. 12 av länets golfbanor kommer under tiden 2 – 10 juli att arrangera SM-tävling för singelspel i olika åldersklasser samt för parspel i äkta makar.

 7. Fem nya byggherrar klara i Vallastaden. Foto: Tommy Pettersson

  Fem nya byggherrar i Vallastaden

  NyheterBo- och samhällsexpot ”Vallastaden 2017” går stadigt fram nu med en ny vd och fler byggherrar till stadsdelen Vallastaden Det är ytterligare fem byggherrar som nu har bestämt sig för att bygga i Vallastaden.

 8. Företagarnas jury och Landshövdingen delade ut priset till TrikåÅby. Foto: Tommy Pettersson

  TrikåÅby blev årets företag

  NyheterFörra veckan delade Landshövding Elisabeth Nilsson ut priset Årets Företagare Östergötland igen. Priset denna gång år 2015 gick till Håkan och Kristina Arvidsson som driver företaget TrikÅby i Norrköping, närmare bestämt i Åby.

 9. Här gräver Botryggs byggchef Maria Brahim,projektledare Maria Hedberg, Anders Mäki från LHC, Maria Lindström från LFC, Johan Fredriksson från LIBK, Patrik Olsson från RP, Lars Rejdnell, Christer Gunnarsson och Cecilia Person från Barn- och Ungdomsavdelningen. Foto: Tommy Pettersson

  Linköping Arena byggs färdigt

  NyheterLinköping Arena är en anläggning som ska drivas under oegennyttiga ändamål enbart vara till gagn för fotbollen och inte till några kommersiella vinstsyften.

 10. Grymma Gymbolaget vann Drakbåtsracet 2015. Foto: Tommy Pettersson

  Drakbåtsracet 2015 i hamn

  NyheterDet gick inte att ta miste på det engagemang och leklust som de deltagande lagen i Drakbåtsracet uppvisade i helgen. Festligt utklädda, vattenkrig och en oerhörd insats i paddlingen var kännetecknen för årets race I lördags slängde sig 44 lag i kast med att tävla mot varandra på Stångåns/Kindakanal soldränkta vatten.

Ladda fler artiklar
 • Annons
 • Annons
 • Annons