• Charles Motamedi. Foto: Privat

Hallå där Charles Motamedi - som satsar på barnaktiviteter i Norrköping

Med sitt nystartade Creativekidworld vill Charles Motamedi kunna erbjuda föräldrar och barn att ta del av fler alternativa aktiviteter där miljö, hälsa och gemenskap får fokus.

Hur kom du på den här idén?

– Jag är en medveten förälder som vill kunna ge min dotter det bästa, men för att göra det måste jag ofta neka henne saker. Jag vill skapa aktiviteter som fokuserar på kvalitet där miljö, hållbarhet och personlig utveckling är starka ledord. Jag vill bredda utbudet med sunda och roliga grejer för hela familjen.

Du kickar igång med att ta Babblarna till Norrköping. Vad händer mer?

– Aktiviteterna kommer att fortsätta med barnyoga och en kreativ pysselverkstad. I planerna finns också ett grönt tema med odling och plantering. Men jag har många idéer, det kommer att komma mycket mer.

För vilka åldrar är aktiviteterna?

– Från noll till tolv år och barnens föräldrar, men just nu är fokus på två till fem år.

Hur ser planerna ut framöver?

– I samband med Babblarna den 4 juni samarbetar jag med kulturelever från De Geergymnasiet, som spelar i samband med föreställningen. Jag hoppas kunna utveckla fler sådana samarbeten framöver.