• Länsförsäkringars bankchef Marie Westerlund medverkade. Foto: Fanny Miles
  • Landshövding Elisabeth Nilsson klipper, assisterad av Länsförsäkringar Östgötas vd Sibylla Lönnback och styrelseordförande Lars-Eric Åström. Foto; StefanHolgersson

Drive in i Ingelsta

Det duggar tätt med kontors- och verksamhetsinvigningar för Länsförsäkringar i regionen. Förra året invigdes ett nytt kontor i Kisa och för fem år sedan startade nya kontoret i Linköping, närmare bestämt i Tornby.

Det mest intressanta med de nya satsningarna är nog kombinationen av försäkringar, bank och skadebesiktning av fordon i samma byggnad; allt med en mer öppen och flexibel kundmottagning.

Går mot strömmen

Förra veckan invigde landshövding Elisabeth Nilsson och Länsförsäkringar Östgötas nya vd Sibylla Lönnback ett nytt  kontor för bank, försäkring och fastighetsförmedling samt en drive-in för besiktning av bilskador.

– Länsförsäkringar Östgöta går lite mot strömmen och etablerar nu ytterligare ett lokalkontor i Östergötland, i handelsområdet Ingelsta, säger bankchef Marie Westerlund vidare.

– Vi kan säga att etableringen är motsvarande den vi har i Linköping sedan några år tillbaka. Vi har enbart goda erfarenehetr från Tornby. Jag vet att våra kunder upplever ett mervärde av vår skadebesiktning och ett ökat öppethållande.

Upptagningsområdena för Länsförsäkringar blir avsevärt större i och med att man etablerar kontor mitt ute i stora handelscentrum; det visar erfarenheterna från Linköping. Nu när man flyttar ut till Ingelsta når man bilburna från bland annat Finspång och andra orter i norra Östergötland. Det är ju inte heller fel att man i och med etableringen med Ingelstakontoret behöver nyrekrytera fem personer till verksamheten.

Tommy Pettersson

tommy.pettersson@linkopingsposten.se