Diskutera sport på nätet via Insportant

Den 10 maj lanseras en ny satsning signerad Reidar Svedahl. Insportant ska ge användarna en helhetslösning för att få koll på all sport som de är intresserade av.

– Alla pratar om idrott. Oavsett om man är rik eller fattig, svart eller vit och oberoende av religion så finns alltid idrott som ett gemensamt intresse. Många diskuterar sport när de träffas, men dessa diskussioner har inte funnits på nätet, säger Reidar Svedahl.

100 delägare

Företaget har ungefär 100 delägare och kriterierna för att få vara med var att de har norrköpingsanknytning samt att de gillar sport mer än vad de gillar pengar.

– I media syns oftast bara toppidrott, vi vill även lyfta fram trettonåriga fotbollstjejerna i Krokek. Genom vår webbtjänst kan alla som är intresserade uppdatera och diskutera matcher.

Internationellt

Syftet med sidan är att man ska kunna kommunicera med personer som delar intresset för sport, oavsett var i världen man befinner sig.

- På Facebook får man bara information om de man redan känner, på Insportant behöver man inte känna varandra för att kunna diskutera sport, säger han.

Kajsa Nilsson

kajsa.nilsson@norrkopingsmagazinet.se