• Brolle repar inför Julgalan. Foto: Johan Lundahl

Brolle är taggad inför Julgalan

Brolle, Kjell Junior Wallmark, är en av artisterna som ska uppträda på Julgalan i Norrköping. –Vi är ett väldigt bra gäng i år, det är en skön blandning, säger Brolle.

Brolle berättar att artisterna får mer plats under årets show och att det blir mer jul. Det bjuds på julmusik, duetter och artisternas egna låtar. Brolle står för rocken. Han avslöjar att han kommer att sjunga 7 days and 7 nights och duetten Hearts on fire med Andreas Johnson. Dessutom kommer Brolle, Martin Stenmark och Andreas Johnsson att sjunga Ted Ströms låt Vintersaga.

–Det har känts bra på repet och vi har haft gott om tid att öva.

”Stanna kvar och jaga”

Den 29 november kommer Brolle och andra stora artister till Teknikhallen vid Nya Parken i Norrköping. Tidigare skulle Julgalan äga rum i Stadium Arena. Flytten beror på att tävlingen Giants Live Sweden kommer att locka en större publik än planerat. Arenorna är lika stora, så det blir ingen skillnad för publiken.

–Det blir roligt att komma till Norrköping, det är en fin stad. Jag har några goda vänner i krokarna så efter Julgalan ska jag stanna kvar och jaga, berättar Brolle.

Folkparksturné

Brolle har varit med på Julgalan under några år och han tycker att det är roligt att uppträda med andra personer.

–Det blir en bra kontrast, då jag har en egen turné under sommaren.

Folkparksturnén Rock n’ roll on tour har funnits i tre år, och nästa sommar är det dags igen. I stället för en turné, som det har varit tidigare år, blir det två olika turnéer under samma namn. Under en av turnéerna kommer två gästartister att följa med.