• Det nya utseendet från restaurangen i city fick följa med till Ingelsta. Kenny Svedenlund, driftsansvarig, Calvin Tran, chef, och Marcus Väisänen, marknadsföringsansvarig under Spicy Hots invigningsdag den 7 oktober. Foto: Kajsa Nilsson
  • Nu finns Spicy Hot i Ingelsta. Det nya moderna konceptet och inredningen ska snart finnas i alla Spicy Hot-restauranger. Foto: Kajsa Nilsson

Asiatisk restaurang växer

Nu har Spicy Hot öppnat sin tredje restaurang i Norrköping. Att Norrköpingsborna tycker om snabb asiatisk mat råder det ingen tvekan om. Kanske blir det snart ytterligare en restaurang i staden.

Det Västeråsbaserade företaget Spicy Hot har satsat stort på marknaden i Norrköping.

Det som började med en liten källarlokal i Västerås år 2001 har vuxit till sju restauranger och ett nytt koncept som ska slå igenom fullt ut under 2016. 

De två nya restaurangerna i Norrköping har redan inretts enligt den nya designen och snart ska den äldre Spicy Hot-restaurangen på Kungsgatan få ett ansiktslyft.

– Tanken är att gästerna ska få samma känsla oavsett vilken av restaurangerna de går till. Vi kommer att jobba likadant överallt, säger Marcus Väisänen som är marknadsföringsansvarig för Spicy Hot.

Lätt att parkera

Calvin Tran driver de tre restaurangerna i Norrköping och tycker att det känns roligt att den nyaste nu är igång.

– Vi tänker mycket på barnfamiljer och att det ska vara lätt att parkera utanför. Jag har velat öppna en restaurang i Ingelsta under lång tid, säkert fem-sex år. Det behövs en restaurang med bra parkering som inte serverar hamburgare, säger han.

– Det finns diskussioner om att eventuellt öppna ytterligare en restaurang i Norrköping men vi vet inte än om marknaden räcker för det, säger han och får en instämmande nick från kollegan.

– Vi letar ständigt efter bra lägen att öppna nya restauranger på. Vi är väldigt intresserade av Linköping men ännu är inget beslutat, avslutar Marcus Väisänen.