• Anna Falk har gjort stora insatser för galleriorna Linden och Spiralen i Norrköping. Foto: My Isoniemi, Idadesign
  • Spiralens nyaste entré.Foto: Kajsa Nilsson

Anna Falk på Lundbergs kan få prestigepris

NCSC Awards är köpcentrumbranschens eget pris som delas ut årligen i fem kategorier. Bland de nominerade köpcentrumledarna finns en stolt Anna Falk, centrumledare på Lundbergs.

– Det här betyder massor för mig, det är ett jättefint pris. Jag har läst nomineringen, och de verkar uppskatta min förmåga att se helheten och att blanda planering med flexibilitet. Det är en stor ära att få representera Norrköping på det här sättet, säger hon förväntansfullt.

Anna Falk har ständigt nya idéer på hur Norrköpings centrum ska utvecklas, och har fullt fokus framåt. De har en ny grafisk profil för centrumen nu, det gäller att hänga med i utvecklingen.

Ledande i Norden

NCSC står för Nordic Council of Shopping Centers. Det är föreningen för köpcentrumbranschen i Norden, som årligen nominerar de bästa i branschen. Den svenska finalen är den 16 oktober på Grand Hotel i Stockholm. Förutom Anna Falk som representerar Linden köpcentrum och Spiralen köpcentrum i Norrköping finns även David Schongin, Frölunda torg i Västra Frölunda och Jessica Alenbring, Erikslund shopping center i Västerås.

Så här lyder Anna Falks nominering: ”Anna Falk brinner för sitt jobb som centrumledare, hon är duktig på att knäcka nya idéer och är en klippa på att ha många bollar i luften samtidigt. Anna är mycket noga, duktig på att driva projekt och mycket bra på samarbete. Ett samarbete som Anna är delaktig i är Ner på Stan, ett samarbete i Norrköpings innerstad mellan flera fastighetsägare, Ståhl, Lundbergs, Magnentus och Diligentia. Under namnet Ner på Stan marknadsför dessa fastighetsägares gallerior, köpcentrum och shoppingkvarter!”

I Norrköping äger och förvaltar Lundbergs tre stora fastigheter mitt i staden som tillsammans erbjuder över 140 butiker och restauranger, men även 2000 parkeringsplatser. Här finns butiker inom bland annat heminredning, fritid, mode och sport. Dessutom hittar man gott om platser att äta mat eller fika på.