• Sedan den 10 januari har Angry Bull Saloon haft öppet på Kungsgatan i Norrköping. Foto: Max Elofsson
  • Så här såg det ut dagen innan premiären. Foto: Max Elofsson

Angry Bull i större skala

Succékonceptet Angry Bull har nyligen öppnat sin andra restaurang i Norrköping efter en explosionsartad efterfråga och ägaren Enes Ganibegovic är mer än nöjd. – Det är så otroligt roligt att Norrköping har tagit emot oss så väl och vi är så oehört glada över den positiva responsen vi har fått under de här sju månaderna som vi har varit verksamma. Ett stort tack går ut till alla trevliga gäster som har gjort den här expansionen till en verklighet, säger Enes.

Den nya restaurangen Angry Bull Saloon på Kungsgatan 72 kan servera ungefär dubbelt så många gäster som Angry Bull på Bråddgatan 19, vilket genererar mer möjligheter för större sällskap att ha företagsmiddagar, återträffar och andra festmåltider hos dem.

– Vad vi snabbt märkte med vår restaurang på Bråddgatan var just att jättemånga hörde av sig och ville boka för större sällskap och vissa kvällar hade vi tyvärr inte kapaciteten till att ta in fler gäster. Då blev vi tråkigt nog tvungna att avböja men nu med vår nya restaurang på Kungsgatan så kommer vi äntligen kunna köra vårt koncept fullt ut i en större skala och erbjuda fler gäster trevliga middagar fyllda med goda grillade rätter i en genuin och mysig miljö, säger Enes.

Framgångsrikt koncept

Menyn består av rätter gjorda på råvaror av högsta kvalitet som sedan tillagas på en äkta träkolsgrill vilket ger dig smaken av sommar året runt. När du kommer in så bemöts du av trevlig och snyggt uppklädd servicepersonal i snitsig jeansskjorta som hälsar dig varmt välkommen. Inredningen är inspirerade av gamla western i en modern tappning med möbler av genuint och bastant hantverk så att du som gäst kan koppla av och njuta av maten medan skön country och 50-tals rock spelas i bakgrunden.

– Hos oss ska du som vår gäst känna dig väl bemött, bekväm och avkopplad medan du avnjuter våra grillade rätter, och inte som om du sitter i ett stelt inredningsmagasin med vingliga bord, säger Enes.